Architektúra Fórum – reloaded milestone I.

Lassan letelt egy év mióta utoljára írtam ide. Nézzük csak, mi minden történt, előrébb jutottunk-e valamivel álmaink, vágyaink közül.

Először is köszönöm mindekinek, aki privátban írt. Örömmel vettem, hogy még ennyien emlékeznek a sorozatra, és (legalábbis akik vették a fáradtságot, hogy írjanak) pozítivan tették ezt a sok elmúlt év távlatából is. A felvetésekre válaszolva azt próbáltam kutatni, mi a ‘secret sauce’, mi volt az, ha egyáltalán volt ilyen, ami egyedivé, különlegessé tette a Fórumot. Nem, még nincs meg, de keressük.

Viszont egy másik fontos dolog – a segítség. Köszönjük eddig is és ezekután is uid0-nak a hostingot, és pandastic.me –nek a gyönyörű design-t.

Viszont a további lépésekhez újra segítséget kell kérnem – jelen esetben amire szükség van, az egy sitebuild 🙂 Aki kéztetést érez arra, hogy segítsen, az a peter dot smulovics at gmail dot com –n ne habozzon jelentkezni.

 

Mielőtt valaki kérdezné (már kérdezte) – igen, egyszerübb és gyorsabb lenne, ha valamelyik cég felkarolná ezt; de ilyet már többet láttunk ami nem jó véghez vezetett. Úgyhogy továbbra is előre a függetlenségért, éljen a crowdsource.

1 thought on “Architektúra Fórum – reloaded milestone I.

  1. Pingback: Hey, I do have a blog! - My.Mountains[] - Dotneteers.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *